ABONAMENTE 2014-2015

  ABONAMENTE 2015

  BASCHET

   CS ENERGIA TÂRGU-JIU anun��ă că abonamentele pentru returul campionatul 2014/2015 al Ligii Naţionale Masculine de Baschet, pentru următoarea fază a Cupei României, dar şi pentru cele trei meciuri din Last 16-EuroChallenge, din următoarea faz�� în care Energia s-a calificat, vor fi puse în vânzare din data de 23 decembrie 2014.
 ��  Persoanele care au deţinut abonamente şi în tur şi care vor să-şi păstreze locurile din prima parte a campionatului au prioritate. Abonamentele se pot procura în baza cărţii de identitate şi a tabelului pe care clubul îl de��ine referitor la abona��ii din tur. Vânzarea abonamentelor se va face până la data reluarii campionatului.
 ��  Pachetul pentru meciurile echipei de baschet, din campionat, Cupa României şi EuroChallenge, costă 80 de lei, valabil până la 31 martie 2014. Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului de la Sala Polivalentă, zilnic, de luni până vineri, între orele 09-13 ��i 16-20.
    Prima confruntare din 2015 a Energiei este în Cupa Rom��niei, pe 5 ianuarie, împotriva echipei Atlassib Sibiu. Următoarea partidă pe teren propriu este în EuroChallenge, pe data de 13 ianuarie, când Energia va întâlni formația belgiană Okapi Aalstar. În campionat, Energia va disputa primul meci acasă pe 17 ianuarie, cu BCM U Pitești, meci contând pentru etapa a 15-a a Ligii Naționale.

   HANDBAL

��������  CS ENERGIA TÂRGU-JIU pune în vânzare abonamentele pentru meciurile din returul sezonului regulat din Liga Naţională Masculin���� de Handbal 2014-2015, încep��nd cu data de 23 decembrie 2014.

   Pentru meciurile echipei de handbal din Liga Națională și din Cupa României, un abonament costă 20 de lei, valabil până la 31 martie 2014. Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului de la Sala Polivalentă, zilnic, de luni până vineri, ����������ntre orele 09-13 ����i 16-20.
   Persoanele care au deţinut abonamente şi în tur şi care vor să-şi păstreze locurile din prima parte a campionatului au prioritate. Abonamentele se pot procura în baza cărţii de identitate şi a tabelului pe care clubul îl deţine referitor la abonaţii din tur. V��nzarea abonamentelor se va face până la data reluarii campionatului.
��  În primul meci din 2015,în etapa a 16-a a Ligii Na��ionale, Energia joacă pe teren propriu cu HC Odorhei.

 

HANDBAL

   CS ENERGIA TÂRGU-JIU a pus ����������n vânzare abonamentele pentru turul campionatul 2014/2015 al Ligii Naţionale Masculine de Handbal ��ncepând cu data de 11 august. Clubul ENERGIA emite abonamente doar pentru turul campionatului Ligii Naţionale, deoarece, la începutul anului viitor, Sala Sporturilor din Târgu-Jiu va intra într-un amplu proces de modernizare.

  P������nă pe data de 24 august se vor vinde abonamente numai persoanelor care au deţinut abonamente şi sezonul trecut ��i care vor să-şi păstreze locurile din ediţia trecută de campionat. Abonamentele se pot procura în baza cărţii de identitate ��i a tabelului pe care clubul îl deţine referitor la abonaţii din sezonul precedent. După data de 24 august se vor pune în vânzare abonamentele rămase disponibile, care vor fi distribuite până la data începerii noului sezon.

    Pentru meciurile echipei de handbal, un abonament costă 25 de lei, valabil până la 31 decembrie 2014. Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului de la Sala Polivalentă, zilnic, de luni până vineri, între orele 09-13 şi 16-20.
    ��n prima etapă, Energia joacă ������n deplasare cu Potaissa Turda, în timp ce etapa a doua programează primul meci pe teren propriu al Energiei. În runda a doua, elevii lui Liviu Andrieş vor juca împotriva celor de la HC Vaslui, echipă nou promovat������ pe prima scen�� a handbalului românesc.

      BASCHET

  CS ENERGIA TÂRGU-JIU anunţă că abonamentele pentru turul campionatul 2014/2015 al Ligii Naţionale Masculine de Baschet, dar şi pentru cele trei meciuri din EuroChallenge vor fi puse în vânzare la data de 11 august. Clubul ENERGIA va emite abonamente doar pentru turul campionatului Ligii Naţionale, deoarece, la începutul anului viitor, Sala Sporturilor din T��rgu-Jiu va intra într-un amplu proces de modernizare.

   Până pe data de 24 august se vor vinde abonamente numai persoanelor care au deţinut abonamente şi sezonul trecut şi care vor să-��i păstreze locurile din ediţia trecută de campionat. Abonamentele se pot procura în baza c����rţii de identitate şi a tabelului pe care clubul ��l deţine referitor la abonaţii din sezonul precedent. După data de 24 august se vor pune ������������n vânzare abonamentele rămase disponibile, care vor fi distribuite p����nă la data ��nceperii noului sezon.

 ������ Pachetul pentru meciurile echipei de baschet, din campionat ��i EuroChallenge, costă 80 de lei, valabil până la 31 decembrie 2014. Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului de la Sala Polivalentă, zilnic, de luni pân�� vineri, între orele 09-13 şi 16-20.
   Prima etapă programează derby-ul Olteniei, Energia joacă pe teren propriu cu SCM U Craiova, în timp ce în etapa a doua elevii lui Antonis Constantinides se vor deplasa la Piteşti, pentru meciul cu BCM U.