CONTACT

sala sporturilorAdresa clubului :str. Constantin Brâncuşi, nr 7, Tg Jiu
Telefon : 0253/223289
 E-Mail :
energia_lignitul@yahoo.com
rovinari.energia@yahoo.com
web: www.csenergia.ro��
contact: calin_stoleru@yahoo.com
Sala de joc – Sala Sporturilor Târgu -Jiu- capacitate: 800 locuri.
Sala “Voievod Litovoi” T��rgu-Jiu – capacitate: 475 locuri.

 
5 comments

 • Ozgur Tanrikulu

  Buna seara ,
  cred ca trebuie schimbat pagina cu Antrenor
  Succes !

 • Nu sunt managerul clubului dumneavoastra, nu cunosc problemele clubului, dar din exterior lucrurile se vad extraordinar de urat, profund neprofesionist. Ca roman, ca iubitor de baschet, nu va doare sufletul de aceasta echipa??? Semifinalista anul trecut iar acum depaseste din nou ambele faze ale grupelor unei competitii europene… Totul pare ca fiind un sabotaj, o totala lipsa de coeziune la nivelul intregului club. Scandalul cu Mack mi-a p[us capac. Sunt profund dezamagit, si mai8 mult ma doare sufletul ca nu apare un comunicat oficial cu privire la problemele clubului, si la viitorul sau. Inca odata imaginea clubului este profund afectata in acest moment! Poate imi veti da un raspune!!! Multumesc anticipat!

 • Am citit pe site-ul totalbaschet faptul ca presedintele Energiei dl. Badescu a hotarat excluderea lui Mack, cel mai valoros jucator in Cupele Europene. Mack a calificat acest club, aproape de unul singur… Stiu baschetul este un sport de echipa!!! Tot individual se face diferenta!!!! Excluzandu-l pe Mack dai crezare unui antrenoi mai mult decat inadecvat care nu se ridica la standardele mediocre ale campionatului romanesc! Ceea ce spun este strict obiectiv, o arata statistica acestui sezon.
  In concluzie imi este foarte teama ca veti avea soarta urata a ASESOFTULUI!

 • Buna tuturor,caut fular,esarfa,fanion cu energia tg jiu,unde pot gasii ca idee
  Imi puteti da un raspuns daca doriti si se poate
  VA MULTUMESC

 • Diouf Gregoire

  Bonjour je m’appelle Gregoire Diouf je suis un jeune Sénégalais de 18 ans je mesure 2métres pour 1O1kg j’ai joué en catégorie minime et benjamin au sénégal et aprés je suis parti au japon ou j’ai joué en high school je joues au poste 3,4 et 5 si nécessaire trés actif aux rebonds et dans la raquette avec un assez bon shoot dans le périmetre j’espere avoir de vos nouvelles trés bientot et merci d’Avance