CONDUCERE TEHNICĂ

SORIN BÂRZĂ – Antrenor principal

SORIN BÂRZĂ

PETRE TOCARU – Maseur

PETRE TOCARU

Energia Târgu-Jiu a ��nceput sezonul 2015-2016 cu Liviu Andrieș pe banca tehnic���� ca antrenor principal.

LIVIU-ANDRIEȘ-199x300Liviu Andrieș

CS Energia Târgu-Jiu și antrenorul Liviu Andrieș au hotărât, în termeni amiabili, încetarea colabor����rii la jumătatea lunii septembrie 2015. Antrenorul principal al echipei, Liviu Andrieș,��i-a prezentat demisia în faţa conducerii Clubului Sportiv Energia Târgu-Jiu, demisie care a fost acceptat��. Astfel, conducerea Clubului Energia Târgu-Jiu și antrenorul principal Liviu Andrieș au decis de comun acord rezilierea contractului. Energia s-a despărțit de Liviu Andrieș după înfrângerea de la Turda, din etapa a ����asea a Ligii Naționale.

P��nă la instalarea unui nou antrenor, interimatul la echipa de handbal a fost asigurat de antrenorul secund Sorin B��rză.

Bozo Rudic a preluat banca tehnică a Energiei la finalul lunii septembrie 2015. Antrenorul de 44 de ani a condus pentru prima oar�� pe Energia chiar împotriva fostei sale echipe, CSM București. La începutul lunii martie 2016, Bozo Rudic a ajuns la o înțelegere cu conducerea clubului ��n vederea rezilierii contractului. Echipa a fost din nou preluat����, ca antrenor principal, de Sorin Bârză.

BOZO RUDIC Bozo Rudic